Hoppa till innehåll

Kampanj med Daniel Wellington

Tidigare i juni berättade jag om den kampanjkod jag har fått möjlighet att erbjuda mina läsare tillsammans med Daniel Wellington (läs mer om detta HÄR), och nu vill jag påminna.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Tidigare i juni berättade jag om den kampanjkod jag har fått möjlighet att erbjuda mina läsare tillsammans med Daniel Wellington (läs mer om detta HÄR), och nu vill jag påminna er om denna då kampanjkoden snart går ut! När ni anger koden bakasockerfritt får ni hela 15 % rabatt när ni beställer från Daniel Wellingtons hemsida fram till sista juni. Det är mitt favoritklockmärke så det gläder mig så mycket att jag kan dela med mig utav rabatten till er! Jag kan lova er att jag är förälskad i min klocka, och det är den enda klockan jag bär nu.

 
Som jag tidigare har nämnt tycker jag att en klocka är så mycket mer än något som “bara” visar tiden. En klocka är för mig en accessoar och ett komplement till min outfit (Daniel Wellingtons klockor har utbytbara band vilket gör det lätt att ändra klockans stil efter önskemål). Själv har jag en Classic Bristol Lady med en urtavla i roséguld. Passar såväl till vardags som till festliga tillfällen!
 
Inlägget är skrivet tillsammans med Daniel Wellington.

 
Kampanj med Daniel Wellington - Baka Sockerfritt
 
Kampanj med Daniel Wellington - Baka Sockerfritt
 
Kampanj med Daniel Wellington - Baka Sockerfritt