Hoppa till innehåll

Kanel- och honungskanderade pecannötter

Detta är ett recept som är baserat på ett recept från kokboken "Systrarna Eisenmans Mingelmat", nämligen kanderade pecannötter! Kanderingen består av Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
15 minuter
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, GI, Mejerifritt, Utan sötningsmedel
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

  • 100 gram pecannötter
  • 2-3 msk honung/agavesirap
  • 1/2 tsk kanel

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader. Lägg nötter, honung och kanel i en kastrull. Värm tills honungen blivit lättflytande och allt är blandat.
  • Lägg nötterna på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen i ca 5-6 minuter tills nötterna tagit färg. Håll noga koll så att nötterna inte blir brända!, Låt svalna och förvara i en tätförsluten bruk.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!