Hoppa till innehåll

Kanelgranola

Även om vi äter en hel del granola här hemma, var det ett bra tag sedan jag gjorde min egen. Det är rätt smidigt att göra så det här borde jag verkligen göra oftare! Just denna granola har.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Även om vi äter en hel del granola här hemma, var det ett bra tag sedan jag gjorde min egen. Det är rätt smidigt att göra så det här borde jag verkligen göra oftare! Just denna granola har jag lite fibersirap med “karamellaktig” smak i, och det gör även att den blir både knaprig och får en fin sötma. Gott i exempelvis yoghurt! Och mina barn (och jag själv) älskade att äta detta precis som det var också.  

Konsistensen kan mjukna i rumstemperatur och förvara därför gärna i kyl! 

30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Frukost, GI
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 160 grader. Värm upp kokosolja och fibersirap tillsammans.
  • Rör ner resterande ingredienser.
  • Sprid ut över en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter, stäng av värmen om det börjar ta för mycket färg. Rör om ett par gånger under tiden så att det inte bränns och så att det hela blir bra fördelat
  • Låt svalna och förvara i kylskåp i en lufttät burk.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!