Kanelsnittar
Hej på er alla! Jag hoppas ni har det bra trots det märkliga kaos vi lever i just nu. Själv har vi haft barnen hemma nästan hela veckan då Aline började bli snorig i.. Läs mer



Kanelsnittar – 10 snittar
35 gram smör
1 ½ dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
1 ½ msk fibersirap honey/gold
1 msk sockerersättning
1 tsk kanel
½ tsk bakpulver
ca 30 gram choklad utan tillsatt socker att doppa i
Sätt ugnen på 150 grader. Koka upp smör och fibersirap gold. Ta bort från värmen och blanda därefter med resterande ingredienser. Forma en avlång rulla av degen på en plåt med bakplåtspapper. Platta ut till ca 1 cm hög. Grädda mitt i ugnen i ca 12-14 minuter. Skär längden försiktigt i snittar och låt därefter kallna helt. Smält chokladen (eventuellt med en klick kokosolja) och doppa snittarnas ena ände. Lägg på en tallrik/plåt med bakplåtspapper för att stelna. Förvara i kyl.
