25 minuter
Kategorier: GI, Småkakor
Portioner: 5 kakor
Ingredienser
- 50 gram jordnötssmör neutralt eller med salt
- 50 gram kikärtor
- konserverade
- 15 gram grovhackad choklad gärna steviachoklad
- 1 ½- 2 msk fibersirap gold
- ½ tsk bakpulver
- 1 ½ krm kardemumma
- 1 krm vaniljpulver
- ev. lite salt om jordnötssmöret är osaltat
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Skölj kikärtorna.
- Mixa samman alla ingredienser, förutom chokladen, noga. Tillsätt grovhackad choklad och rör om.
- Klicka ut kaksmeten i cirklar, ca 1 cm höga, på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!