Kardemummasmulpaj med rabarber
Lättgjord, fräsch smulpaj med rabarber och kardemumma. Den blir.. Läs mer

30 minuter
Kategorier: Äggfritt, Low carb/LCHF, Pajer
Servings: 1 -2 portioner
Ingredienser
- 80-100 gram rabarber
- 15 gram smör
- 10 gram rostade hasselnötter utan skal
- ½ dl mandelmjöl
- 2 msk riven kokos
- 1 msk + 1 tsk sötströ
- 2 krm kardemumma
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Skala rabarber, skär i skivor, blanda med ca 1 tsk sötströ och lägg i bottnen av en liten pajform (ca 14 cm i diameter)
- Hacka hasselnötter (går bra med annan nöt) och blanda med övriga ingredienser och fördela över rabarbern. Grädda mitt i ugnen i ca 15-18 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!