50 minuter
Kategorier: Kladdkaka, Low carb/LCHF
Portioner: 8 portioner
Ingredienser
Kladdkaka:
- 120 gram mörk choklad
- utan tillsatt socker
- 100 gram smör
- 3 ägg
- 2 ½ dl mandelmjöl
- 1 dl sockerersättning
- ½ dl kokosmjöl
- ½ tsk vaniljpulver
- ev. ett par msk kakao
Kokosfyllning:
- 50 gram smör
- 2 dl riven kokos
- 1 ½ dl vispgrädde
- 1 ½ msk sockerersättning
Instruktioner
- Kokosfyllning
- Kladdkaka, Sätt ugnen på 175 grader. Smält smör och choklad. Rör ner resterande ingredienser.
- Fördela ca tre fjärdedelar av kladdkakssmeten i en smord och ”mjölad” 20-cm springform. Fördela över kokosfyllningen
- Klicka över det sista av kladdkakssmeten och försök fördela jämnt över. Grädda mitt i ugnen i ca 18 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!