Hoppa till innehåll

Klocka som accessoar

Ni som har bra minne kanske kommer ihåg att jag i början av sommaren hade ett samarbete med mitt favoritklockmärke Daniel Wellington (min DW-klocka är faktiskt den enda klocka jag bär.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Ni som har bra minne kanske kommer ihåg att jag i början av sommaren hade ett samarbete med mitt favoritklockmärke Daniel Wellington (min DW-klocka är faktiskt den enda klocka jag bär i dagsläget!)? Nu har de kommit ut med en ny klockkollektion som jag vill visa! Jag har just fått hem en ny ursnygg (haha) klocka från deras Dapperkollektion, som är en modell som faktisk passar både män och kvinnor. Själv vill jag ha en rejäl klocka, och inget yttepyttigt, samtidigt som den inte ska vara för otymplig. Jag vill även att min klocka ska vara stilren och passa under både en vanlig vardag som på ett roligt party. Därför tycker jag att min nya klocka passar mig som handen i handsken.
 
Om jag ska vara ärlig är inte mitt primära syfte med mina klockor att se tiden (även om det kan vara bekvämt att slippa ta upp mobilen för att titta på klockan hela tiden), utan för att jag tycker att det ser snyggt ut! Speciellt en klocka med ett läderarmband (ett extra plus med DW-klockorna är att klockbanden är lätta att byta ut). Ska jag iväg på ett möte, iväg på festligheter, eller bara träffa en kompis, så tar jag på mig en klocka. Det är som att jag alltid tar på mig örhängen när jag ska gå ut. Håller ni inte med? Ni har väl läst mitt inlägg om att Klä sig till framgång?
 
Nu har jag fått möjlighet att dela med mig utav en rabattkod som ger hela 15% rabatt på Daniel Wellingtons hemsida. Det ni behöver göra är att ange koden “sockerfritt“, som gäller fram till sista november. Det som gör det extra bra är att det är fraktfritt (gäller även utomlands)!
 
 
Detta inlägg har jag fått möjlighet att presenetera tillsammans med Daniel Wellington!
 
 
 
Klocka som accessoar - Baka Sockerfritt
 

Klocka som accessoar - Baka Sockerfritt
 
Klocka som accessoar - Baka Sockerfritt
 
Klocka som accessoar - Baka Sockerfritt