Knapriga kanelkakor med cashewnötter
Knapriga småkakor med fibersirap gold! Smaksatta med Läs mer

25 minuter
Kategorier: Äggfritt, Low carb/LCHF, Mejerifritt, Småkakor, Veganskt
Portioner: 4 kakor
Ingredienser
- 40 gram cashewnötter
- salta och rostade
- 2 msk riven kokos
- 1 ½ msk fibersirap gold
- 1 msk mandelmjöl
- 1 msk kokosolja
- 1 krm kanel
- ev. några rutor grovhackad steviachoklad
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader. Mixa cashewnötter till en mjölliknande konsistens
- Blanda detta med resterande ingredienser till en deg. Tillsätt eventuellt grovhackad choklad
- Forma 1-cm tjocka kakor utav detta på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter. Låt svalna helt.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!