Kokospannkakor
Ett hett tips till en himlans bra frukost (eller brunch eller annat liknande) är att svänga ihop dessa kokospannkakor. Jag tycker dom är riktigt goda! Sådär lagom söta i smaken och härligt.. Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2023/11/dsc_0434_59972a369606ee2ecf9ee5ed.jpg)
Ett hett tips till en himlans bra frukost (eller brunch eller annat liknande) är att svänga ihop dessa kokospannkakor. Jag tycker dom är riktigt goda! Sådär lagom söta i smaken och härligt tjocka. Sedan skadar det knappast att de är lätta att göra också.
Jag valde att göra pannkakorna i “plättstorlek” och då fick det plats minst två i varje stekpanna. Stek inte pannkakorna på för hög temperatur, och vänd dom efter cirka fem minuter då konsistensen börjat bli fast. Jag serverade pannkakorna med blåbär, skivad banan, honung och grädde!
Kokospannkakor med banan – 1 portion (5 plättar/små pannkakor)
2 ägg
1 liten banan (ca 80 gram)
1 ½ msk kokosmjöl
2 krm bakpulver
ev. ½ krm vaniljpulver
Mixa samman alla ingredienser med en stavmixer. Värm smör i en (eller två) stekpanna och gör små pannkakor/plättar. Gör gärna två i vare stekpanna. Det tar ca fem minuter innan man kan vända plättarna.