Kokostoppar med kardemumma
Kokostoppar smaksatta med kardemumma och doppade i choklad. För.. Läs mer

35 minuter
Kategorier: Low carb/LCHF
Servings: 8 kokostoppar
Ingredients
- 1 ägg
- 60 gram choklad
- utan tillsatt socker
- 20 gram smör
- 2 1/3 dl riven kokos
- 2 msk grädde
- 1 - 1 ½ msk sukrin melis
- 1 msk fibersirap clear
- 1 ½ krm kardemumma
- malen
Instructions
- Vispa upp ägget något, och om önskas mixas kokosen till en mer finmålen konstisens.
- Blanda alla ingredienser med varandra.
- Forma toppar av massan på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 18 minuter, eller tills kokostopparna är fasta och börjar ta färg. Se noga till att de inte bränns, och lägg då över en bit folie. Låt svalna
- Smält choklad försiktigt, tillsätt eventuellt lite olja för att få den mer lätthanterlig. Doppa botten av varje kokostopp och låt stelna på bakplåtspapper.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!