Hoppa till innehåll

Krämig chokladtryffel med ricotta

Chokladtryffel är så lätt att göra och dessutom så gott! I detta recept gång har en del av grädden ersatts med Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
15 minuter + tid för chokladen att stelna
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF, Sockerfritt godis
Portioner: 15 tryfflar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Koka upp grädde i en kastrull. Ta bort grädden från plattan
  • Rör ner sötning, smör, vaniljpulver och bitar av chokladen och rör om tills chokladen smält. Rör därefter ner ricottan.
  • Ställ chokladen i kylen i ett par timmar tills den stelnat. Rulla bollar av chokladen och rulla i kakao.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!