Hoppa till innehåll

Länge leve maten!

    Sponsrat samarbete med Matsmart       Mitt i all flytt och sommarstök så måste jag säga att det är fantastisk skönt att kunna beställa hem mat direkt till dörren... Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Länge leve maten! - Baka Sockerfritt
 
 
Sponsrat samarbete med Matsmart
 
 
 
Mitt i all flytt och sommarstök så måste jag säga att det är fantastisk skönt att kunna beställa hem mat direkt till dörren. Och återigen – mitt i all flytt och sommarstök så måste jag säga att det är fantastiskt skönt att vara extra snäll mot plånboken då min redan har gråtit tillräckligt. På matsmart.se kan du fynda varor till 20-90 % rabatt. Inte fy skam minsann! Anledningen till den generösa rabatten är för att produkten annars skulla ha slängts på grund av designfel, att det är en säsongsvara eller att bäst-före-datumet närmar sig (men håller bra ändå) exempelvis. Perfekt dessutom att ta till vara på de där varorna. Jag gillar inte att slösa! Men vem gör det.
 
Via matsmart beställer jag bland annat en hel del barnmat – burkmat, klämmisar och majssnacks. Visserligen försöker jag laga mycket hemma – men alla småbarnsföräldrar känner nog igen sig när jag säger att ibland (läs: ofta) så räcker tiden inte till. Även matvaror som bönpasta och ris, samt hygienartiklar som tvål, fick slinka ner. 
 
Jag kan erbjuda en rabattkod till alla er andra som också vill fynda! Vid köp på matsmart.se ange koden bakasockerfritt2018 i kassan och du får 10% rabatt på köpa över 400 kr (gäller till och md 25/6). 
 
 
Länge leve maten! - Baka Sockerfritt
 
Vi har två stora fans av klämmisar av alla dess slag här hemma!
 
 
Länge leve maten! - Baka Sockerfritt
 
Länge leve maten!
 
 
Länge leve maten! - Baka Sockerfritt
 
Så smidigt att kunna göra sin beställning var och när som helst. Till exempel när jag sitter och tar en jobbfika på ett café.