Hoppa till innehåll
Open navigation

Långfredag

Jag har haft en avslappnad och lugn dag, men långfredagen gick snabbt för det! Artur och jag började dagen med att gå en promenad till Gateau och äta en frukost där. Jag tycker det är så.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag har haft en avslappnad och lugn dag, men långfredagen gick snabbt för det! Artur och jag började dagen med att gå en promenad till Gateau och äta en frukost där. Jag tycker det är så härligt att äta frukost ute, men det är något jag på senaste tiden har gjort jättesällan (det var nog i somras sist). Men den senaste veckan är detta tredje gången, och jag hoppas på många sådana här underbara starter på dagarna framöver. Jag äter sällan bröd, men Gateaus surdegsfralla (med valnötter) är ett undantag, och det fick det bli.

 
Efter frukost, mathandling och bakning gick jag och Artur till ett café och satte oss och jobbade respektive pluggade (jag förberedde material och recept till min blogg och hemsida). När jag arbetar med företaget sitter jag hemma främst vid köksbordet, och miljöombyte (såsom caféer) är rätt välbehövt då. Plus att det är mysigt och förgyller hela situationen lite extra!
 
 
Långfredag - Baka Sockerfritt
 
Långfredag - Baka Sockerfritt