Lchf-minimunkar
Kommer ni ihåg att jag köpte en minidonut-plåt på lagerhaus för ett par veckor sedan (79 kronor)? Jag har nu bakat flera olika recept med denna söta lilla plåt, med gott resultat. Den.. Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2023/11/dsc_0993-tiltshift_525b002ce087c33c3cdef522.jpg)
![Lchf-minimunkar - Baka Sockerfritt Lchf-minimunkar - Baka Sockerfritt](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2023/11/dsc_0993-tiltshift_525b002ce087c33c3cdef522.jpg)
Lchf-minimunkar – 8 stycken
1 ägg
10 gram rumsvarmt smör
1 dl mandelmjöl
2 tsk fiberhusk
1 msk hasselnötsmjöl
1 msk sötströ
1 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
Sätt ugnen på 150 grader. Blanda de torra ingredienserna. Rör ut med det rumsvarma smöret. Separera äggvitan från äggulan. Blanda gulan med smörblandningen, och vispa äggvitan pösig med elvisp. Vispa sedan ner degen i äggvitan tills allt blandats. Smörj formen med olja och strö eventuellt i lite riven kokos. Fördela smeten i formarna . Grädda mitt i ugnen i ca 7 minuter. Låt munkarna svalna och ta försiktigt ut som från formen. Smält gärna choklad och bred på!