Lchf-minimunkar
Söta små bakverk gjorda i en minidonut-plåt! Det kan vara lite klurigt att få ut munkarna ur plåten. Därför gäller det att smörja ordentligt, och ha tålamod när man pillar ut dom. Har man.. Läs mer

20 minuter
Kategorier: Low carb/LCHF
Portioner: 8 minimunkar
Ingredienser
- 1 ägg
- 10 gram rumsvarmt smör
- 1 dl mandelmjöl
- 2 tsk fiberhusk
- 1 msk hasselnötsmjöl
- 1 msk sockerersättning
- 1 tsk bakpulver
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader. Blanda de torra ingredienserna och rör ut med det rumsvarma smöret
- Separera äggvitan från äggulan. Blanda gulan med smörblandningen, och vispa äggvitan pösig med elvisp. Vispa sedan ner degen i äggvitan tills allt blandats.
- Smörj formen med olja och strö eventuellt i lite riven kokos.
- Fördela smeten i formarna . Grädda mitt i ugnen i ca 7 minuter.
- Låt munkarna svalna och ta försiktigt ut som från formen. Smält gärna choklad och bred på!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!