Hoppa till innehåll

Leveranser och eventbakning

  Vad spännande, idag ska jag ju vara med och hålla ett event med hälsosam bakverksprovning (utan tillsatt socker/gluten)! Jag får berätta mer om det efter att eventet har varit. Jag är.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

 

Vad spännande, idag ska jag ju vara med och hålla ett event med hälsosam bakverksprovning (utan tillsatt socker/gluten)! Jag får berätta mer om det efter att eventet har varit. Jag är lite nervös och spänd, och samtidigt jättetaggad.
 
Det har blivit väldigt mycket bakning under de senaste veckorna, men tyvärr inte så mycket experimenterande till nya recept. Det har alltså blivit mer upprepning av gamla godbitar och favoriter som bakats i mitt kök. En till två gånger i veckan levererar jag även till två olika cafeér (jag hoppas ni vet vilka nu)! Igår morse fick jag veta att det minsann behövdes fler raw chokladbollar till Café Vetebullen, och vi vill såklart att det aldrig ska gapa tomt på dessa ställen! Sagt och gjort svängde jag ihop drygt 30 stycken bollar på kvällen (inklämt mellan en saffranskaka och nöt- och fruktbollar till kvällens event). Det är även “tur” att de är så goda, för då kan jag göra en extra boll till mig själv att unna mig!
 
Det andra cafeét jag pratar om är givetvis Bagatelle Café som ligger vid Hötorget (och jättenära mitt jobb vid T-centralen- lyx!). Café Vetebullen är ett mycket mysigt och sittvänligt café som placerar sig vid Hornsgatan 61 (Stockholm såklart). 
 
 
Leveranser och eventbakning - Baka Sockerfritt
 
Leveranser och eventbakning - Baka Sockerfritt
 
Leveranser och eventbakning - Baka Sockerfritt
 
Bilder som jag tidigare har tagit på Bagatelle Café