Hoppa till innehåll

Livspussel

Igår kväll kom jag hem från tvådagars jobbkursen som hölls på Fågelbrohus ute på Värmdö. Det var riktigt härligt med underbar miljö (både inne och ute) och fantastisk mat. Det kändes.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Igår kväll kom jag hem från tvådagars jobbkursen som hölls på Fågelbrohus ute på Värmdö. Det var riktigt härligt med underbar miljö (både inne och ute) och fantastisk mat. Det kändes som om vi åt konstant, och jag hann aldrig bli hunrig för allt ätande. Från morgon till eftermiddag så serverades det liksom mat och fika efter en-två timmar! Perfekt att sitta och lyssna på föreläsning i en timme, för att sedan gå ner till matsalen och äta mer! Utbudet på frukost- och fikabuféerna var underbar, och det fanns både hälsosamma och mindre hälsosamma alternativ. Det kan hända att det jag gräddade en egen våffla till fruost (samt frukt, äggröra och te – alltså inte gräddade, men åt), och åt ett par scones till fikorna. Det hör inte till vanligheten, men det kändes som om det var rätt val som jag kunde stå för nu när jag hade åkt ut på kurs.
 
Första dagen var vi bara fyra deltagare. Under lunchen (tvårätters med salladsbuddé) berättade jag att jag på sidan av mitt heltidsekonomarbete driver mitt egna företag, och att jag här bakade hälsosamt och utan det tillsatta sockret. Då utbrast en av tjejerna lite förvånat “Är det du som är Baka Sockerfritt?”. Vad förvånad jag blev att två av dom visste vem jag var, och följde mig på instagram! Vilken härlig känsla! Dessa två dagar var bättre än jag förväntade mig, och jag blev inspirerad av att åka iväg över en natt och ta in på ett hotell och bara njuta av att få allt serverat!
 
Ikväll skulle jag egentligen ha gått på en tjejmiddag, vilket jag sett fram emot. Dock känner jag att jag fått ganska mycket att göra, och jag har månag fullbokade dagar (exempelvis alla helger under en månad), uppdrag och bakverk som ska bakas och testas ut till olika företag och event. När jag började känna en liten ångest komma krypande och inte kunde koncentrera mig på kursföreläsningen för att jag undrade hur jag skulle få ihop allt, bestämde jag mig för att avboka denna träff. Tidigare hade jag utan tvekan gått ändå, för jag har som en slags policy för mig själv att inte låta mitt egna företag ställa sig i vägen för mycket för att kunna gå ut och träffa vänner. Men nu med en liten bebis i magen blev det enda rätta att helt enkelt säga nej till något.
 
 
Livspussel - Baka Sockerfritt
  
Livspussel - Baka Sockerfritt
 
Livspussel - Baka Sockerfritt
 
Livspussel - Baka Sockerfritt
 
Livspussel - Baka Sockerfritt