Hoppa till innehåll

Ljuvliga pannkakor!

Förra året hade jag en riktig pannkaksperiod, då jag åt mina älskade pannkakor nästan varje dag. Jag kunde helt enkelt inte få nog! Det höll säkert i sig i ett halvår, vilket nu har gått.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Förra året hade jag en riktig pannkaksperiod, då jag åt mina älskade pannkakor nästan varje dag. Jag kunde helt enkelt inte få nog! Det höll säkert i sig i ett halvår, vilket nu har gått över till mugcakes av alla dess slag. En stor anledning till att pannkaksperioden tog slut, var att jag började jobba heltid och inte orkar gå upp tidigare för att “laga” mat. Men en härlig ledig lördag som denna, passar de ljuvliga pannkakorna perfekt! De är mycket enkla att göra (det är bara min lathet som hindrar mig från att äta dom till frukost varje morgon), och går inte sönder såsom många andra recept på pannkakor kan göra. De passar bra som frukost, lunch, mellis eller som middag!
 
 
Just nu gör jag mina pannkakor såhär:
Vispa ihop 1 ägg, ½-1 tsk kokosmjöl, 1 tsk fiberhusk, ca ½ dl mjölk och lite sötning efter smak. Låt smeten stå till sig i ca 10 minuter. Stek i smör eller olja som vanliga pannkakor! Jag äter mina med bär, ricotta/grädde och agavesirap.
 

Se ursprungsreceptet HÄR!

 
Ljuvliga pannkakor! - Baka Sockerfritt