Hoppa till innehåll

Lördag

Hej alla glada (och sura) därute! Hoppas ni har en riktigt bra lördag vare sig ni är lediga eller jobbar! Själv har jag varit barnvakt från halv 10 till 14 (med ett avbrott för en fika/lunch),.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Hej alla glada (och sura) därute! Hoppas ni har en riktigt bra lördag vare sig ni är lediga eller jobbar! Själv har jag varit barnvakt från halv 10 till 14 (med ett avbrott för en fika/lunch), vilket har varit riktigt roligt om än något utmattande. Efter fikandet var jag och Artur i Sickla med de två som gulleungarna, och vi bestämde oss för att gå till ett lekland där och lattja. Det var såklart fullsmockat med barn och mycket ljud och stoj, men jag tror det var kul för barnen att göra något lite annorlunda än att gå till biblioteket som vi först tänkt. Jag hoppas nu innerligt att jag inte blev smittad med någon elak bacill!!! Nej, nu måste jag gå ut i det tråkiga vädret och handla mat inför middagen. Det blir lax med morot, zucchini, crème fraice och shiratakinudlar! Så gott!
 
Jag funderade lite över om det är något speciellt ni vill läsa mer om. Kanske vill ni ha ännu fler recept, recept på något speciellt? Eller vill ni veta mer om mig? Om träning? Fråga på eller önska!
 
 
Lördag - Baka Sockerfritt
 
 
En bild från mitt instagram! Jag heter bakasockerfritt där. För att följa mitt instagram på webben kolla HÄR!