Hoppa till innehåll

Mandel- och hasselnötskaka

En lite tårtaktig kaka med en botten av både mandelmjöl och Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
40 minuter + tid för kakan att svalna
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF
Servings: 3 portioner

Ingredienser 

Instruktioner

  • Botten, Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret.
  • Vispa ägg och sötning pösigt med en elvisp
  • Häll i resterande ingredienser inklusive det smälta smöret och rör om
  • Smöra och bröa en 12-centimters springform med mandelmjöl och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i crika 25 minuter. Låt kakan svalna
  • Chokladtopping, Smält chokladen och låt den svlana.
  • Vispa grädden tjock. Mot slutet av vispningen häller du i choklad, sötning och vaniljpulver.
  • Bred över chokladgrädden på den avsvalnade kakan.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!