Hoppa till innehåll

Mandelbrownie

Mycket god brownie med smält choklad och mandelmjöl. Strö gärna på.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter
Inga röster än
Kategorier: Brownie, Low carb/LCHF
Portioner: 6 bitar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Smält bitar av chokladen tillsammans med smör.
  • Vispa ägg med sötningen i någon minut med elvisp. Rör ner chokladen och vispa lite till.
  • Blanda mandelmjöl, kakao, bakpulver och vanilj i en separat skål och vänd till sist ner detta.
  • Klä en ca 1 1/2 liters brödform med bakplåtspapper och fördela i smeten. Om önskas strös grovhackad choklad över. Grädda mitt i ugnen i ca 15-20 minuter. Låt svalna och skär i bitar.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!