Mandelbrownie
Mycket god brownie med smält choklad och mandelmjöl. Strö gärna på.. Läs mer

35 minuter
Kategorier: Brownie, Low carb/LCHF
Servings: 6 bitar
Ingredients
- 2 st stora ägg
- 50 gram smör
- 50 gram mörk choklad
- 1 dl mandelmjöl
- 2 msk sockerersättning
- 1 msk kakao
- 1 tsk bakpulver
- 2 krm vaniljpulver
- ev. grovhackad choklad att strö på
Instructions
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält bitar av chokladen tillsammans med smör.
- Klä en ca 1 1/2 liters brödform med bakplåtspapper och fördela i smeten. Om önskas strös grovhackad choklad över. Grädda mitt i ugnen i ca 15-20 minuter. Låt svalna och skär i bitar.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!