Hoppa till innehåll
Open navigation

Mandelcookies med kardemumma

Knapriga kardemummakakor med chokladbitar i! Tänk på att kakorna flyter ut under gärddning, så gör de inte för.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Knapriga kardemummakakor med chokladbitar i! Tänk på att kakorna flyter ut under gärddning, så gör de inte för tunna.
20 minuter
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF, Småkakor
Portioner: 8 kakor
Författare: admin

Ingredienser 

  • 30 gram smör
  • 20 gram steviachoklad
  • ljus
  • 1 ½ dl mandelmjöl
  • ½ dl riven kokos
  • 2 msk fibersirap clear
  • 3 krm kardemumma
  • ev. extra sötning

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Koka upp fibersirap och smör (ta bort kastrullen från plattan).
  • Blanda i mandelmjöl, kokos och kardemumma (samt eventuell sötning). Grovhacka chokladen och blanda även i detta.
  • Forma 1 ½ cm tjocka runda kakor på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter. Se noga till att kakorna inte bränns! Låt svalna innan de rörs.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!