Mangosmulpaj
Mango är naturligt söt och riktigt smarrigt och saftigt att baka med! I denna paj har jag använt mig av fryst mango och gjort pajen i en portionsform... Läs mer

25 minuter
Kategorier: Baka med frukt, Pajer
Portioner: 1 portion
Ingredienser
- 70 gram mango jag använder mig av fryst som fått tina
- 10 gram rumsvarmt smör
- 15 gram pecannötter
- 1 msk riven kokos
- ½ msk hasselnötsmjöl
- ½ msk stevia strö
- ½ krm vaniljpulver
Instruktioner
- Sätt på ugnen på175 grader. Lägg bitar av mango i botten på en portionspajform (ca 10 cm i diameter)
- Hacka pecannötterna relativt fint och blanda med kokos, hasselnötmsjöl, stevia strö och vaniljpulver. Tillsätt smöret och blanda till en ”deg”
- Strö över smuldegen över mangon. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter (tills täcket börjat ta färg). Servera gärna med grädde eller vaniljsås.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!