Hoppa till innehåll
Open navigation

Mangosmulpaj

Mango är naturligt söt och riktigt smarrigt och saftigt att baka med! I denna paj har jag använt mig av fryst mango och gjort pajen i en portionsform... Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
25 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, Pajer
Portioner: 1 portion
Författare: admin

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt på ugnen på175 grader. Lägg bitar av mango i botten på en portionspajform (ca 10 cm i diameter)
  • Hacka pecannötterna relativt fint och blanda med kokos, hasselnötmsjöl, stevia strö och vaniljpulver. Tillsätt smöret och blanda till en ”deg”
  • Strö över smuldegen över mangon. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter (tills täcket börjat ta färg). Servera gärna med grädde eller vaniljsås.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!