Hoppa till innehåll

Marjas bästa Banoffee pie

Idag tog jag ledigt från arbetet för att kunna gå på en “Starta Företags”-dag. Rolig grej, även om det kanske inte var fullt så lärorikt som jag hade hoppats på. Jag har sett att.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Idag tog jag ledigt från arbetet för att kunna gå på en “Starta Företags”-dag. Rolig grej, även om det kanske inte var fullt så lärorikt som jag hade hoppats på. Jag har sett att det finns en hel del “utbildningar” på webben, så det är nog något jag kommer att ta del utav. Jag är även sugen på att lära känna andra entreprenörer, så om ni där ute har något tips gällande detta här i Stockholm, hör gärna av er!
 
Något annat jag har gått och suktat efter ett tag är att återigen göra den banoffee pie, vars recept som jag skapade för någon månad sedan. Jag har till och med drömt om denna kaka, för det är seriöst ett av de godaste bakverk jag gjort någonsin under mitt 23-åriga liv! Denna banoffee pie funderar jag att göra till i morgon då det är Valborg, alternativt till 1 maj (då jag ju är eldig!). Det är ett perfekt sätt att fira våren på! Tycker ni inte?
 
Eftersom jag har sparat mina bästa recept till mitt e-Magasin, är det just här ni kan hitta receptet på min sockerfria Banoffe pie (nummer 2). Magasinet har jag satt till enbart 29 kr, och köpes genom att klicka på “köp”-knappen i den högra kolumnen här på Baka Sockerfritt. Alternativt längre ner under alla inlägg, om du använder dig utav mobilen. Betalningen görs säkert via paypal. Vid frågor, eller köp på annat sätt, kontakta mig på [email protected]! Läs mer HÄR!

 
Marjas bästa Banoffee pie - Baka Sockerfritt
 
Jag blev nästan så glad att jag började gråta när denna underbara skapelse blev till…