Marjas hälsosamma pepparkakor
Mina bästa pepparkakor (lättgjorda) utan tillsatt socker och gluten! Tips: Dessa pepparkakor har jag garnerat med hemmagjord kristyr. Inte så gott att äta dock. Hur som helst.. Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/12/DSC_0275-scaled.jpg)
30 minuter
Kategorier: Äggfritt, Julrecept, Low carb/LCHF, Småkakor
Portioner: 15 -20 pepparkakor
Ingredienser
- 25 gram smör
- 1 ½ dl mandelmjöl ev. något mer
- 3 msk fibersirap gold
- 1 ½ msk kokosmjöl
- 1 ½ msk pofiber
- 2/3 - 1 tsk pepparkakskrydda
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Koka upp fibersirap gold.
- Rör ner smör och låt smöret smälta
- Blanda alla torra ingredienser och rör ner detta.
- Lägg degen mellan två bakplåtspapper och kavla ut (inte för tunt). Ta ut pepparkakor av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper
- Grädda mitt i ugn i ca 8 minuter. Låt svalna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!