Hoppa till innehåll

Mars blir till April

Så har mars gått mot sitt slut, och jag välkomnar april med öppna armar! Nu ser jag fram emot varmare väder. April och maj kommer även erbjuda mer tid till mig för mitt företag, vilket ska.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Så har mars gått mot sitt slut, och jag välkomnar april med öppna armar! Nu ser jag fram emot varmare väder. April och maj kommer även erbjuda mer tid till mig för mitt företag, vilket ska bli så spännande. Jag ska börja arbeta med företaget på halvtid! Men åter till mars. Vad har hänt?
 
 
 
Jag har varit med och hållit ett event med Nutri-Nick och Bodystore. Här diskuterades det om hälsa och bakades tre av mina recept. Behöver jag säga att det var så roligt att få träffa alla deltagare till eventet?
 
 
Mars blir till April - Baka Sockerfritt
 
 
 
Mars har bjudit på flera härliga temadagar. Det har varit punchrullens dagmazarinens dag och den stora våffeldagen!
 
 
Mars blir till April - Baka Sockerfritt

 
 
 
Förutom dessa temadagar har det såklart även varit påsk. Det firades med härlig mat och fika! Det blev en lyckad påskafton, även om resan fram och tillbaka till själva firandet tog tid.
 
 

Mars blir till April - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag har under mars även planerat och taggat inför den kommande mässan Harmoni-Expo som jag och Camilla ska delta i (2-3 april). Här säljer vi vår receptbox Baka med Mindre Socker. Spännande! Annat i jobbväg som skett är att några samarbetsinlägg har dykt upp på bloggen – både en tävling och ett par recept. Alltid lika roligt! Jag har också skapat nyhetsbrevet för den kommande månaden, nått 25.000+ följare på instagram och 11.000+ likes på facebook. Tjohooo!
 
 
Mars blir till April - Baka Sockerfritt
 
Från Baka med Mindre Socker