Hoppa till innehåll

Matkärlek – Saffransfisk

En hel del utav er kan jag tänka mig har hört talas om den populära kokboken “Matkärlek”. Den är skriven av Anne Aobadia, som jag både har haft samarbeten med (ex genom.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
En hel del utav er kan jag tänka mig har hört talas om den populära kokboken “Matkärlek”. Den är skriven av Anne Aobadia, som jag både har haft samarbeten med (ex genom LCHFfamiljen) och träffat över en lunch. Eftersom jag har hört mycket gott om boken, som dessutom har varit slutsåld ett bra tag men nu återigen finns i butik, så var jag hur sugen som helst på att få testa på att laga de olika rätterna. Boken innehåller recept på både mat och desserter, och rätterna är dessutom näringsberäknade. Rätterna är dessutom fria från gluten, socker, sötningsmedel, tillsatser, baljväxter och soja. Vissa efterrätter innehåller dock choklad, vilket ju innehåller lite socker/sötningsmedel.
 
Jag har hittills lagat “Annas saffransfisk” (ett recept som visserligen var lånat), och resultatet blev otroligt gott! Jag hade extra ost i, och lade dessutom med både blomkål och broccoli i själva formen. Smart drag, för jag älskar gratinerade grönsaker! Saffran tycker jag verkligen inte bara hör till julen, för det är en underbar krydda som är en riktigt bra smaksättare. 
 
 
Matkärlek - Saffransfisk - Baka Sockerfritt
 
Matkärlek - Saffransfisk - Baka Sockerfritt