Hoppa till innehåll

Matkassetopplistan

  I samarbete med Matkassetopplistan     Någon mer med småbarn som känner att tiden och energin när det kommer till mat, och allt som handlar om att införskaffa och tillaga just.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Matkassetopplistan - Baka Sockerfritt
 
I samarbete med Matkassetopplistan
 
 
Någon mer med småbarn som känner att tiden och energin när det kommer till mat, och allt som handlar om att införskaffa och tillaga just detta, inte alltid räcker till eller finns överhuvudtaget (samma gäller förmodligen många av er utan småbarn kan jag tänka mig)? Jag tycker man ska vara snäll mot sig själv om man har möjlighet att underlätta när det kommer till detta. Framförallt i Coronatider när allt blir ytterligare komplicerat! Det kan handla om att beställa mat online, få den hemkörd eller att använda sig av matkasse (eller allt jag nämnt)!
 
Just matkasse har jag använt lite till och från sedan jag fick barn, allt eftersom det passat in i vår livssituation. Det underlättar verkligen när inspirationen tryter (och det gör den ofta kan jag lova)! Om jag får gissa tror jag inte att det bara är jag som utan hjälp har samma typ av maträtter vecka in och vecka ut. Dessutom får man ju på det här viset maten hemlevererad vilket ju även det kan vara till en stor hjälp i vardagen – speciellt om man som jag har valt att inte ha bil.
 
För alla som är i liknande situation som jag själv kan jag rekommendera att börja med matkasse och därmed också ta en sväng inpå matkassetopplistan – som inte bara listar dom matkassar som finns, utan även har med betygsättning och ger förslag på olika typer av kassar (veganskt, och tipsar om vilken som är billigast, vilken är mest lyxig eller vilken har mest lättlagade recept osv). Plus att här finns rabattkoder som gör det hela billigare!
 
 
Matkassetopplistan - Baka Sockerfritt