Hoppa till innehåll

Matmarknaden Paradiset

Jag har hört mycket om matmarknaden “Paradiset” som ligger på Söder i Stockolm (Mariatorget) och har varit väldigt sugen på att besöka platsen. Paradiset är som en livsmedelsbutik.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag har hört mycket om matmarknaden “Paradiset” som ligger på Söder i Stockolm (Mariatorget) och har varit väldigt sugen på att besöka platsen. Paradiset är som en livsmedelsbutik med fokus på naturliga och ekologiska varor (både mat, skönhetsprylar och andra produkter), samtidigt som det här finns några restauranger på andra våningen. 

För några kvällar sedan var det dags för mig att besöka matmarknaden Paradiset där jag hade ett möte över en fika. Jag beställde en snickerskaka (hälsosam), vilken var otroligt god. Killen jag träffade på mötet var en annan av adepterna på mentorsprogrammet jag är inskriven i (Ung&Eget med Nyföretagarcentrum). Det är för mig väldigt roligt att träffa andra entreprenörer och tackar aldrig nej till en sådan chans. Jag hoppas verkligen på ett bra samarbete här i framtiden!

Har ni besökt matmarknaden Paradiset? Vad tycker ni?

 
 

Matmarknaden Paradiset - Baka Sockerfritt
  
Matmarknaden Paradiset - Baka Sockerfritt
 
Matmarknaden Paradiset - Baka Sockerfritt