Mazarinkaka med blåbär
Dags att fejka vårkänslor och svänga ihop en fräsch mazarinkaka med bär! Håller ni inte med mig?? Nu är jag bara så trött på detta väder och jag vill ha.. Läs mer



Mazarinkaka med blåbär
2 ägg
30 gram blåbär
1 ½ dl mandelmjöl
2 msk havremjöl
2 msk sockerersättning
2 msk kokosmjöl
2 msk kokosolja
2 msk vatten
1 msk pofiber
1 tsk bakpulver
ca 5 droppar bittermandelarom
Sätt ugnen på 175 grader. Smält kokosolja. Vispa sötning, arom och ägg pösigt med elvisp. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i detta. Tillsätt olja och vatten. Rör till sist ner bären försiktigt (tina om de har varit frysta). Klä en liten brödform (ca 8X18 cm) med aluminiumfolie och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 20-25 minuter, eller tills kakan har blivit fast.
