Mejerifri kladdkaka med kokos
Ett gott och mejerifritt alternativ till vanlig kladdkaka. Innehåller Läs mer

35 minuter
Kategorier: Kladdkaka, Low carb/LCHF, Mejerifritt
Portioner: 2 -3 portioner
Ingredienser
- 1 ägg
- ½ dl kokosmjölk
- 2 msk fibersirap clear
- 1 ½ msk kakao
- 1 ½ msk sukrin
- 1 msk riven kokos
- 1 msk kokosmjöl
- 1 msk pofiber
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser.
- Rör ner fibersirap, kokosmjölk (omrörd) och ägg och blanda noga. Fördela smeten i en smord och mjölad 12-cm springform. Grädda mitt i ugnen under ca 15 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!