Middagsförslag
Jag har fått frågan om att berätta om några maträtter jag äter. Jag kommer förmodligen inte lägga upp matrecept här på bloggen då detta är en bakblogg, men ett litet urval på rätter kan.. Läs mer

Jag har fått frågan om att berätta om några maträtter jag äter. Jag kommer förmodligen inte lägga upp matrecept här på bloggen då detta är en bakblogg, men ett litet urval på rätter kan jag kort skriva ner här! Som jag tidigare har skrivit äter jag sällan vanlig pasta gjord på vetemjöl, ris och potatis. Istället äter jag sallad till, eller shiratakinudlar som pasta. En middag kan bestå utav:
– Laxpasta (shiratakinudlar och stekt portionslax) med smasatt crème fraiche och strimlade morötter och zucchini.
– Laxpasta (shiratakinudlar) med naturell crème fraiche, dijonsenap, lite honung och dill.
– Broccoli/blomkål och wokgrönsaker, vit fisk i ugn med en färdigköpt grytbas hälld över (lagar sig nästan själv).
– Tonfiskpaprikor: tonfisk blandad med crème fraiche, rödlök, ost och persilja fördelad i paprikahalvor, vilka sedan grillas i ugnen.
– Mina hälsosamma pannkakor (dubbla receptet).
– Korvstroganof med vitkålssallad (gör gärna en vegetarisk variant eller använd en korv med hög kötthalt).
Vad har ni för “standardrätter” ni brukar laga till middag?

Stekt lax, strimlad zucchini och morot serverad med shiratakinudlar

Lax med crème fraiche och dill, i detta fall serverad med bönpasta