Hoppa till innehåll
Open navigation

Min midsommar!

Hoppas ni alla har haft en underbar midsommarafton (trots vädret)! Vi har haft det mycket mysigt i Flen och ätit hur gott som helst. Det blev grillat kött och grönsaker, vitkålssallad, en.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Hoppas ni alla har haft en underbar midsommarafton (trots vädret)! Vi har haft det mycket mysigt i Flen och ätit hur gott som helst. Det blev grillat kött och grönsaker, vitkålssallad, en underbar ugnsbakad färsk lax, ostar etc. Såklart hade jag också bakat till fikat (som vi vågade oss på efter en promenad efter middagen). Jag hade bland annat gjort en mazarinkaka som jag tycker så mycket om. Nu sitter jag här på morgonen med Vincent i knät. Snart blir det nog frukost förf min del, och om några timmar ska vi träffa Arturs pappa för en fika. Han har nämligen landställe vid Katrineholm/Flen. Sedan blir det att åka hem, vilket ska bli rätt skönt ärligt talat.

 
 
Arturs mamma har ett eget företag och gör egna produkter. Här har ni hennes soon to be rabarbervinäger. Hur häftigt är inte det?
 
Min midsommar! - Baka Sockerfritt
 
Min midsommar! - Baka Sockerfritt
 
 
Altanen är nygjord och inglasad. Perfekt att nästan kunna sitta ute trots att det regnar och är kallt. Ljuset här är jättefint.
 
Min midsommar! - Baka Sockerfritt
 
Min midsommar! - Baka Sockerfritt
 
 
Lillen verkar ha haft det bra hittills. Skönt!
 
Min midsommar! - Baka Sockerfritt