Hoppa till innehåll

Mina ambitioner

För förra året skrev jag ner några ambitioner för år 2014, både för min hemsida/företaget och på det personliga planet.   Min ambition var att nå ut till fler via min hemsida,.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

För förra året skrev jag ner några ambitioner för år 2014, både för min hemsida/företaget och på det personliga planet.

 
Min ambition var att nå ut till fler via min hemsida, och det har gått upp en del. Idag har jag cirka 2000 unika läsare per dag (det går upp och ner beroende på väder, veckodag och årstid bland annat). Jag ville även börja kunna tjäna lite på “Baka Sockerfritt”, och idag har jag e-Magasin, leveranser av både bakverk och recept, lite marknadsföring och event jag får in någon tusenlapp här och var på. Kul!
 
På det personliga planen ville jag besöka fler restauranger, vilket jag tycker jag har gjort. Jag ha exempelvis besökt Frantzén, Ekstedt, Smak och Flying Elk. Jag har även rest till New York (underbar resa!), för en utomlandsresa ville jag absolut göra! Med på min lista var även att jag skulle bli bättre på att ställa krav, och det har jag inte fullt lyckats med, även om jag har blivit lite bättre på detta.
 
Det jag kan bli bättre på inför 2015 (som var med på denna ambitionslista), är att skaffa mig ett större nätvärk gällande mitt egna företag/entreprenörer, lyckas hitta fler inkomstkällor och nå ut till ännu fler läsare! Privat bör jag satsa på att inte ta på mig för mycket och våga ställer krav. Även komma på vad jag verkligen vill satsa på i framtiden, även om det är klurigt. Det jag vet är att jag nog passar bäst som entreprenör! 
 
Men jag kommer ha en stor ambition som går före alla andra, och det är att ta hand om mig själv. Det är en bra och nödvändig ambition när jag kommer bli höggravid och ha en nyfödd att ta hand om dygnet runt!
 
 

Mina ambitioner - Baka Sockerfritt