Mina havreflarn med kokos!
Jag har för X:e gången gjort mina havreflarn. De är ju så himla goda och lättgjorda! Dessutom har de fått höga betyg från många av er läsare. Det har till och med kommit fram en person till.. Läs mer
Jag har för X:e gången gjort mina havreflarn. De är ju så himla goda och lättgjorda! Dessutom har de fått höga betyg från många av er läsare. Det har till och med kommit fram en person till mig och berömt mig för receptet. Tack för det! Jag har dock fått frågan om jag kan använda msk/dl-mått osv istället för gram. Så klart! Jag gjorde om receptet och mätte med volymmått (eventuellt något annorlunda). Resultatet ser ni nedan.
Havreflarn med kokos – 8 stycken
30 gram smör
¾ dl havregryn
⅔ dl riven kokos
1 ½ msk FiberSirap Clear
drygt 1 msk sukrin gold
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg alla ingredienser i en kastrull och värm tills smöret smält. Forma havreflarn på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 8-10 minuter tills flarnen har tagit färg i kanterna. Sänk värmen och de börjar bli brända i kanterna! Låt kallna helt och förvara i kylskåp.