Hoppa till innehåll
Open navigation

Mina svar på frågestund, del 3

I detta inlägg svarar jag på ytterligare några frågor från frågestunden förra veckan. Spana gärna i del 1 och del 2!       – Hvad er dine planer.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
I detta inlägg svarar jag på ytterligare några frågor från frågestunden förra veckan. Spana gärna i del 1 och del 2!
 
 
 
Hvad er dine planer for 2016? Har du nogen nytårsfortsæt eller goals med din business for eksempel? Du er meget inspirerende.
 
Tack! Just nu är jag ju mammaledig. Nu ska Artur jobba 75 %, för att jag ska hinna med företaget även när han inte pluggar. Vi vet inte exakt när Artur ska gå på pappaledighet, men förmodligen till sommaren (först var det tänkt i April). Eftersom jag sagt upp mig (!!!) och beslutat att arbeta 50 % med mitt företag, är planen att jag ska söka en deltidstjänst senare. Men det kanske blir till hösten, då antal jpbbplatser att söka brukar gå ner srastiskt över sommaren, Inget är alltså skrivet i sten, så det blir spännande att faktiskt se hur det går.
 
Jag har inga direkta mål med företaget, mer än att jag ska öka min vinst och kunna arbeta 50 % på den.
 
 
 
– Jag har en anhörig som “inte vill mata cancern med socker” och inte använda honung. Jag hittar några recept med endast frukt i på din hemsida men annars är det olika typer av artificiella sötningsmedel. Jag undrar ibland vad som är att baka sockerfritt för dig? Kan du tänka dig att ha en flik på hemsidan där sötning sker endast med hjälp av frukt? Tack på förhand
 
Egentligen är den rätta benämningen “utan tillsatt socker” (men baka sockerfritt låter mycket bättre, och efter prat med folk och någon från livsmedelsverket, får bloggen också hette så). Det jag alltså bakar utan är raffinerat socker, men sötning såsom sötströ, sukrin och xylitol använder jag (vilka brukar anses som rätt naturliga, även om de måste processas på sitt vis). Så jag har recept både med dessa sötingämnen, men även med daldar+annan frukt. Jag har en kategori som kallas “utan sötningsmedel” redan. Här finns dock några recept med honung, eftersom jag är osäker på klassifikationen. Men dessa kan du/din vän ju bara hoppa över!
 
 
 
– Kan man köpa boken ? Isf var finns den ?
 
Härlig fråga! Bakningsboken “Baka Sockerfritt med Marja” går bland annat att köpa via Bodystore, Nutri-Nick, Adlibris och Bokus. Recetasken “Baka med Mindre Socker” kan man hitta via exempelvis bakamedmindreocker.se, Adlibris och Bokus.
 
 
 
Mina svar på frågestund, del 3 - Baka Sockerfritt
 
Baka Sockerfritt med Marja
 
 
Mina svar på frågestund, del 3 - Baka Sockerfritt
 
Baka med Mindre Socker, bilden på framsidan är tagen av Aamod & Sophelia (jag har fotat alla recept)