Hoppa till innehåll

Mitt Event – Bakverksprovning

Söndagen den 15 mars kommer jag tillsamans med Natalia, en driven entreprenör som driver Rawgoodis, hålla ett spännande event på ett café i Stockholm (Gullmarsplan precis vid bussarna)!.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Söndagen den 15 mars kommer jag tillsamans med Natalia, en driven entreprenör som driver Rawgoodis, hålla ett spännande event på ett café i Stockholm (Gullmarsplan precis vid bussarna)! Detta event kommer att innehålla bakverksprovning (tänk er en avsmakningmeny eller buffé av hälsosamma godbitar), en kortare föreläsning, demonstration av raw food tillverkning (alltså bakverk), en liten goodiebag (inkl. kompendium med bland annat recept), och såklart tid att ställa frågor och bara umgås med likasinnade (med massor av inspiration)!

 
Detta event kommer som sagt att den 15 mars, klockan 13 i cirka tre timmar, och kosta 750 kronor. Jag kommer lägga upp en fin poster tidigare, men jag kände att jag ville tease lite redan nu. Eftersom det är begränsade platser kan ni maila mig på [email protected] så håller jag en plats åt er!
 
 
Mitt Event - Bakverksprovning - Baka Sockerfritt
 
Mitt Event - Bakverksprovning - Baka Sockerfritt