Mjölkchokladcheesecake
Sponsrat samarbete med N!CK’S Jag måste tipsa er om denna goda, krämiga och perfekta sommardessert – Mjölkchokladcheesecake! Den skulle i alla fall.. Läs mer



Mjölkchokladcheesecake – 3 portioner
Botten:
25 gram smör
3/4 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1 msk N!CK’S Chocodrink
½ msk Sukrin
Chokladfyllning:
1 ägg
80 gram mascarpone
60 gram N!CK’S milk chocolate
1 msk N!CK’S Chocodrink
ev. ½ msk Sukrin
Dekorera med färska hallon
Botten
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda samman alla ingredienser. Fäst en bit bakplåtspapper i botten av en liten 12-cm springform och tryck ut degen i botten. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
Chokladfyllning
Smält chokladen försiktigt. Vispa samman ägg och mascarpone. Tillsätt smält choklad, Chocodrink och extra sötning och mixa tills allt blandat sig. Fördela över bottnen och grädda mitt i ugnen i ca 25 min.





