Mjölfria chocolate chip cookies
Lite kladdiga chokladkakor med massor av.. Läs mer

20 minuter
Kategorier: Choklad, GI, Low carb/LCHF, Mejerifritt, Småkakor
Servings: 6 kakor
Ingredienser
- 1 ägg
- 20 gram mörk choklad
- utan tillsatt socker
- ½ dl mandelsmör
- ½ dl jordnötssmör
- 1 ½ - 2 msk kakao
- 1 ½ - 2 msk sockerersättning
- ½ msk vatten
- 1 tsk bakpulver
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samman alla ingredienser förutom mörk choklad noga.
- Grovhacka choklad och rör ner med en sked.
- Rulla kakdegen till bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper och tryck ut till ca 1 cm tjocka kakor. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt svalna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!