Hoppa till innehåll

Mjuk cashewkaka med chokladtopping

En mjuk kaka med cashewnötter och en topping med en bas av Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter + tid för kakan att svalna
Inga röster än
Kategorier: Choklad, GI, Low carb/LCHF, Mjuka kakor
Portioner: 3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Kakan, Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och finhacka cashewnötterna
  • Blanda cashewnötterna med resterande torra ingredienser
  • Rör ner ägg och smör
  • Smöra och bröa en liten springform (12 cm i diameter) och häll ner smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 18 minuter. Låt svalna
  • Chokladtopping, Rör ihop alla ingredienser till toppingen. Fördela över kakan och toppa med riven kokos.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!