35 minuter
Kategorier: Choklad, GI, Mjuka kakor
Servings: 3 portioner
Ingredienser
- 20 gram smör
- 1 ägg
- ½ dl mandelmjöl
- 2 msk hasselnötsmjöl
- 2 msk riven kokos
- ½ msk kokosmjöl
- 1 ½ msk havregryn
- 3-4 msk stevia strö
- 2-3 msk mjölk/grädde
- 2 msk kakao
- 1 tsk bakpulver
- 1 ½ krm vaniljpulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och mortla havregynen.
- Häll smeten i en smord och bröad (med riven kokos) liten springform (12 cm). Grädda mitt i ugnen under ca 20 minuter. Servera med gädde!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!