45 minuter
Kategorier: Low carb/LCHF, Mjuka kakor
Portioner: 8 portioner
Ingredienser
- 125 gram smör
- 3 ägg
- 1 1/4 dl creme fraiche
- 1 ½ dl mandelmjöl
- 2 msk kokosmjöl
- 1 ½ msk pofiber
- 1 1/4 dl stevia strö
- 2 tsk bakpulver
- 1 ½ krm vaniljpulver
- 2½ - 3 tsk kanel
- 1/3 tsk kardemumma
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret.
- Blanda alla torra ingredienser
- Vispa äggen tillsammans med creme fraichen med elvisp och rör ner bland de torra ingredienserna. Blanda även ner det smälta smöret.
- Häll smeten i en bröad (med mandelmjöl) brödform. Grädde i nedre delen av ugnen i ca 35 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!