Hoppa till innehåll
Open navigation

Mjuk pepparkaka med banan

Nu ska jag fortsätta att berätta om vad jag bjöd på under helgens podcastande! Jag har några julrecept sparade för bloggen (spana in mitt nya e-Magasin för massor av mina bästa.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu ska jag fortsätta att berätta om vad jag bjöd på under helgens podcastande! Jag har några julrecept sparade för bloggen (spana in mitt nya e-Magasin för massor av mina bästa julinspirerade recept!), och ett av dessa är denna mjuka pepparkaka med banan somjag skapade i fredags. Väldigt god och saftig, och passar väldigt bra med en klick grädde
 
Har ni börjat julbaka ännu?
 
 
Mjuk pepparkaka med banan - Baka Sockerfritt 

Mjuk pepparkaka med banan

25 gram smör
100 gram banan
1 ägg
1 dl mandelmjöl
drygt 1 msk sötströ
1 msk kokosmjöl
1 msk mjölk
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
4 krm pepparkakskrydda

Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Mixa samman banan och ägg med en stavmixer. Tillsätt resterande ingredienser (inklusive smöret), och blanda väl. Klä en liten brödform (ca 10X20 cm) med aluminiumfolie och fördela i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter.

Om du vill tillsätter du lite russin i smeten.

Mjuk pepparkaka med banan - Baka Sockerfritt
 
Mjuk pepparkaka med banan - Baka Sockerfritt