Hoppa till innehåll

Mjuk pepparkaka med päron

Pepparkakskryddor kan man baka med året om, och är en viktig ingrediens i denna saftig päronkaka! Pärononet gör den mjuka kakan extra saftig och passar bra med.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
40 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, Julrecept, Mjuka kakor
Portioner: 2 -3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Skala päronet och riv på rivgärn tills du får ca 60 gram ”päronriv”.
  • Blanda alla torra ingredienser i en bunke och tillsätt päron, grädde och ägget. Blanda väl.
  • Smöra och bröa en liten 12 cm springform och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 23 minuter. Kakan får gärna vara lite kladdig i mitten!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!