Hoppa till innehåll

Morotskaka

En saftig och god morotskaka! I detta recept är den "vanliga" frostingen av creme cheese och apelsinskal utbytt mot Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
50 minuter
Inga röster än
Kategorier: GI, Low carb/LCHF
Portioner: 3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Kaksmet

Topping/frosting

Instruktioner

Kaksmet

  • Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret.
  • Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke och rör därefter ner ägg, smör och riven morot.
  • Smöra och bröa en 12 centimeter stor springform med nötmjöl och häll i smeten. Gädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. Låt svalna

Topping/frosting

Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!