40 minuter
Kategorier: Cupcakes & Muffins, Low carb/LCHF
Portioner: 4 muffins
Ingredienser
Muffins:
- 2 ägg
- 40 gram finriven morot
- 2 dl mandelmjöl
- 3 msk kokosolja
- 2 msk pofiber
- 2 msk sockerersättning
- 1 tsk bakpulver
- 4 krm malen kanel
- 3 krm malen kardemumma
- 2 krm malen ingefära
Frosting:
- 120 gram mascarpone
- 1 msk sukrin melis
Instruktioner
- Muffins
- Blanda alla torra ingredienser
- Fördela i muffinsformar och grädda mitt i ugnen i ca 18 minuter. Låt svalna
Frosting:
- Blanda mascarpone och sukrin melis noga. Toppa muffinsen med detta. Om önskas strös hackade nötter/choklad/riven kokos över.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!