Hoppa till innehåll

När tre blir fyra

Jag har världens mest spännande, läskigaste och roligaste nyhet (nåja, i alla fal en av dom)! Eller nyhet och nyhet, jag har ju vetat om det sedan november. Och säkerligen är det några av er.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag har världens mest spännande, läskigaste och roligaste nyhet (nåja, i alla fal en av dom)! Eller nyhet och nyhet, jag har ju vetat om det sedan november. Och säkerligen är det några av er som också redan listat ut det. Vi ska bli fyra i vår familj! Den 28 juli är bebi nummer 2 beräknad. Hur häftigt? Samtidigt är det grymt läskigt. Jag menar, vi har fullt sjå redan som det är nu. Hur ska man orka en till? Och föda mitt under semestern? Kommer jag att få föda i en bil någonstans på väg mot Finland?
 
Givetvis är vi så glada över att bli fyra. Det känns perfekt att ha drygt 2 år och 3 månader mellan barnen (ja, det var noga planerat). Och jag älskar att vara gravid! Jag har mått rätt bra under graviditeten hittills. Jag har varit lite, lite illamående tidigare (om vi bortser från den fruktansvärda kräksjukan för ett par veckor sedan), men nu känner jag mig nästan helt “normal”. 
 
Jag är nu i vecka 16 (15+3) och magen börjar synas en hel del. Framförallt beror detta på att jag blir så himla svullen när jag äter! På morgonen när jag vaknar syns det knappt att jag är gravid. Valfri annan tid på dygnet —> så som Vincent var i typ vecka 25 (fast då kanske jag också var svullen? Svårt att komma ihåg…). Men man blir ju generellt större snabbare med efterföljande barn.
 
Hur som helst är jag så glad över att skriva om min/vår graviditet och berätta för alla er! Jag har sedan den där dagen den 15 november riktigt längtat efter att få skriva detta inlägg. Och nu när alla arbetsplatser är informerade är det dags! Hoppas ni vill följa med under denna graviditet!
 
 
När tre blir fyra - Baka Sockerfritt
 
När tre blir fyra - Baka Sockerfritt
 
Precis som under graviditeten med Vincent ska jag försöka ta foton på magen under del flesta veckor. Jag har valt att ha samma svarta klänning på fotona!