Hoppa till innehåll
Open navigation

No Bake and Paleo Coconut Chocolate Cake

No Bake and Paleo Coconut Chocolate Cake som slipper tillagas! Det första lagret av kakan har en bas av Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
15 minuter
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Baka med frukt, Baka utan spis, Choklad, Mejerifritt, No Bake, Utan sötningsmedel
Portioner: 3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Mandelbotten:

Hasselnötstopping:

Instruktioner

  • Mandelbotten, Mosa de färska dadlarna tillsammans med resterande ingredienser. Kläm fast en bit bakplåtspapper i botten av en 12-cm springform och fördela över degen.
  • Hasselnötstopping, Mosa de färska dadlarna med hasselnötsmjölet.
  • Blanda därefter ner kokosmjölk (använd här det tjocka/översta lagret som bildas när en förpackning kokosmjölk fått stå under några timmar), kakao och vanilj. Fördela över det första lagret.
  • Låt stå i kylen i ett par timmar. Om önskas dekoreras kakan med smält choklad.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!