Hoppa till innehåll
Open navigation

No Bake and Paleo Coconut Chocolate Cake

No Bake and Paleo Coconut Chocolate Cake som slipper tillagas! Det första lagret av kakan har en bas av mandel och färska dadlar, medan lager två har fokus på hasselnötter och är smaksatt.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
No Bake and Paleo Coconut Chocolate Cake som slipper tillagas! Det första lagret av kakan har en bas av mandel och färska dadlar, medan lager två har fokus på hasselnötter och är smaksatt med choklad. Hasselnötslagret innehåller kokosmjölk vilket gör den härligt krämig. Använd här det tjocka lagret i kokosmjölksförpackningen, vilket bildas längst upp när förpackningen fått stå ett tag. Det är såklart inte hela världen om lite kokosvatten också kommer mer - men ta då gärna en mindre mängd av kokosmjölken då det annars kan bli rinnigt. 
15 minuter
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Baka med frukt, Baka utan spis, Choklad, Mejerifritt, No Bake, Utan sötningsmedel
Portioner: 3 portioner
Författare: admin

Ingredienser 

Mandelbotten:

  • 50 gram färska dadlar
  • 1 dl mandelmjöl
  • ½ msk kokosolja

Hasselnötstopping:

Instruktioner

  • Mandelbotten, Mosa de färska dadlarna tillsammans med resterande ingredienser. Kläm fast en bit bakplåtspapper i botten av en 12-cm springform och fördela över degen.
  • Hasselnötstopping, Mosa de färska dadlarna med hasselnötsmjölet.
  • Blanda därefter ner kokosmjölk (använd här det tjocka/översta lagret som bildas när en förpackning kokosmjölk fått stå under några timmar), kakao och vanilj. Fördela över det första lagret.
  • Låt stå i kylen i ett par timmar. Om önskas dekoreras kakan med smält choklad.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!