No Bake and Paleo Coconut Chocolate Cake
Under de senaste sju dagarna har jag varit hemma så mycket som aldrig förr (bortsett från igår då jag tog en joggingtur, hurra!). Detta på grund utav att den lille i familjen har varit sjuk. När det bara handlade om mig var jag inte lika försiktig om jag var lite sjuk. För visst tycker jag…


No Bake and Paleo Coconut Chocolate Cake
Mandelbotten:
50 gram färska dadlar
1 dl mandelmjöl
½ msk kokosolja
Hasselnötstopping:
50 gram färska dadlar
½ dl hasselnötsmjöl
3 msk kokosmjölk, det tjocka lagret
2 tsk kakao
1 krm vaniljpulver
Mandelbotten
Mosa de färska dadlarna tillsammans med resterande ingredienser. Kläm fast en bit bakplåtspapper i botten av en 12-cm springform och fördela över degen.
Hasselnötstopping
Mosa de färska dadlarna med hasselnötsmjölet. Blanda därefter ner kokosmjölk (använd här det tjocka/översta lagret som bildas när en förpackning kokosmjölk fått stå under några timmar), kakao och vanilj. Fördela över det första lagret. Låt stå i kylen i ett par timmar. Om önskas dekoreras kakan med smält choklad eller riven kokos.

